Denne leksjonen
Kursinnhold
Kursinnhold

10.0 Lær deg visualobjekter for kunstig intelligens (KI)

Få komplett oversikt over hele det nordiske konsernet med Nedbrytningstreet og kunstig intelligens


Nedbrytningstreet i Power BI er helt rått og gjør komplekse datasett håndterbare, gir deg friheten til å utforske data fra forskjellige kilder og perspektiver for å skape et mer komplett og nyansert bilde. Her blir alt på dine premisser, på mange måter litt av hele poenget med å bruke Power BI. Modellen utruster deg med kunnskapen du trenger for å ta informerte beslutninger raskt. Utrolig enkelt å bruke, et veldig kraftig og imponerende verktøy med store nytteverdier for eiere, ledelsen og alle avdelinger. 

Vi lærer deg her å samle data fra hele konsernet, bore ned i de nordiske landene, analysere datterselskapene, og deretter øyeblikkelig hoppe tilbake til et aggregert nivå for holistiske analyser. Fra volumer til varer, fra merkevarebygging til landsspesifikke trender, selgere, og kundeadferd – alt blir klarere med denne kraftige funksjonen.

Viktig!

Husk nå tilbake til første mobil-app som var nordisk selger oversikt, hvor du lært om Verktøytips. Prøv nå å legge opp ditt eget verktøy tips som vist i videoen. 

Vedlagt følger øvingsfilen "Oppgave 10 Nedbrytningstre.pbix"