Denne leksjonen
Kursinnhold
Kursinnhold

2.0 : Utvikling av nordisk produktkatalog for mobilapplikasjon

Utvikling av nordisk produktkatalog for mobilapplikasjon B12

Oppgave 2: Utvikling av nordisk produktkatalog for mobilapplikasjon

Introduksjon: I denne oppgaven vil vi utvide vår Power BI-rapport med en integrert nordisk produktkatalog. Denne katalogen vil bli tilgjengelig via vår/din  mobilapplikasjon, og gir salgsteamet en detaljert oversikt over våre produkter på tvers av de nordiske landene.

Forberedelser:

  • Fortsettelse fra forrige oppgave: Om du allerede har "Oppgave 1.3 Ferdig" koblet til kildefilen, er du klar til å starte den tilhørende kursvideoen.
  • Ny start: Dersom du ikke har oppgavefilen fra forrige oppgave, last ned og koble "Oppgave 1.3 Ferdig" til kildefilen "Nordic Home Design.xlsx". Lagre filen før du går videre.

Hovedaktiviteter:

  • Utvikling av produktkatalog: Vi skal integrere en omfattende produktkatalog inn i vår eksisterende rapport. Dette vil berike rapporten med verdifull produktinformasjon.
  • Tilgjengelighet på mobilapplikasjon: Målet er å gjøre både selgeroversikten og produktkatalogen tilgjengelig gjennom Power BI-mobilapplikasjonen.

Publisering og testing:

  • Last ned og åpne filen "Oppgave 1.3 Ferdig.pbix".
  • En ferdig løsning for Oppgave 2 er vedlagt, klar for publisering og testing på din mobiltelefon.

Gjennomføringen av denne oppgaven vil styrke dine ferdigheter i å utvikle og tilpasse rapporter for mobilbruk, en nødvendighet i dagens digitale forretningsmiljø. Vi håper at vi gjennom disse oppgavene har inspirert til kreative idéer hos deg for nye praktiske løsninger i din bedrift.