Denne leksjonen
Kursinnhold
Kursinnhold

1.3 C: Publisering og mobiltilgjengelighet av Power BI Rapport

Publisering og Mobiltilgjengelighet av Power BI Rapport B11

Innledning: I denne fasen av kurset vil du lære hvordan du publiserer en fullført Power BI-rapport og gjør den tilgjengelig via mobilapplikasjonen. Dette trinnet er avgjørende for å sikre at rapportene dine er tilgjengelige og interaktive på tvers av ulike enheter.

Fremgangsmåte:

  • Alternativ 1: Fortsettelse av forrige arbeid:

    • Åpne øvingsfilen du fullførte i Oppgave 1.3 B, dersom du har lagret den. Lagre denne filen som "Oppgave 1.3 Ferdig" for å holde oversikt over din progresjon.
    • Nå er du klar til å starte med den nye kursvideoen som fokuserer på publisering og mobiltilgjengelighet.
  • Alternativ 2: Ny start:

    • Dersom du ikke har lagret forrige arbeid, last ned "Oppgave 1.3 Ferdig" og kildefilen "Nordic Home Design.xlsx".
    • Koble øvingsfilen til alle relevante datasett med kildefilen. Se vedlagt instruksjonsvideo for en gjennomgang av koblingsprosessen.

Viktige punkter:

  1. Klar til start: Før du begynner med kursvideoen, må du sørge for at "Oppgave 1.3 Ferdig" er riktig koblet til kildefilen og lagret.
  2. Enhetlig innlogging: Logg på Power BI Desktop, Power BI Service og Power BI-mobilappen med samme brukerkonto. Dette sikrer at alle plattformene kan kommunisere effektivt og rapporten blir synlig i mobilapplikasjonen.

Ekstra tips:

  • Hvis du ikke er fornøyd med hvordan rapporten vises på mobil, kan du gjøre nødvendige endringer i Power BI Desktop og publisere rapporten på nytt for å oppnå ønsket resultat.

Dette trinnet vil gi deg verdifull erfaring med publisering og tilpasning av rapporter for mobile enheter, en nøkkelkompetanse i dagens digitale landskap.

Her følger instruksjonsvideo for en gjennomgang av koblingsprosessen.