Denne leksjonen
Kursinnhold
Kursinnhold

1.3 B: Utvikling av "Verktøytips", Layout-arbeid og mobiloptimalisering

Utvikling av Verktøytips Layout-arbeid og Mobiloptimalisering B10

Oppgave 1.3 B: Utvikling av "Verktøytips", layout-arbeid og mobiloptimalisering

Introduksjon: I denne delen av kurset vil vi fokusere på å forbedre brukeropplevelsen i våre Power BI-rapporter ved å utvikle interaktive "Verktøytips", forbedre layouten og optimalisere for mobilbruk.

Forberedelser:

  • Klargjøring av øvingsfil: Sørg for at øvingsfilen "Oppgave 1.3" er klar og riktig koblet til kildefilen "Nordic Home Design.xlsx", som beskrevet i forrige video (1.3 A). Dette sikrer at du har et stabilt grunnlag å jobbe fra.

Kjerneaktiviteter:

  1. Utvikling av "Verktøytips": Lær hvordan du kan gjøre dine data mer tilgjengelige og informative gjennom smart bruk av "Verktøytips" i dine rapporter.
  2. Forbedring av layout: Gå gjennom layout-design i Power BI for å sikre at rapportene dine er både estetisk tiltalende og funksjonelle.
  3. Mobiloptimalisering: Utforsk teknikker for å sikre at dine Power BI-rapporter fungerer optimalt på mobile enheter, noe som er avgjørende i en stadig mer mobil-drevet verden.

Dette trinnet er avgjørende for å utvikle dybdeforståelse og ferdigheter i å lage dynamiske og brukervennlige Power BI-rapporter. Det vil gi deg en solid forståelse av hvordan du kan maksimere effekten av dine dataanalyser på tvers av ulike plattformer.