PowerBINettkurs.no

PowerBINettkurs.no; Fra data til beslutninger

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary

Kurs bilde PowerBINettkurs 3

PowerBINettkurs.no; Fra data til beslutninger

Dette kurset er skreddersydd for deg som ønsker å lære Power BI og utnytte kraften i Power BI og kunstig intelligens til å ta smartere beslutninger.

Lær å samle, analysere og visualisere data på en engasjerende måte for å få innsikt som vil gi deg og din bedrift en konkurransefordel i næringslivet.

Nå kan du samle og få full kontroll på alle dine avdelinger, bedrifter og ansatte rett på mobiltelefonen med daglige oppdateringer på salg, ordre, likviditet og lager. 

Start som nybegynner i dag uten noen kunnskap om Power BI og avslutt som en solid bruker. Gjennom praktiske øvelser hos oss vil du lære å omforme rådata til meningsfulle innsikter og skape imponerende visuelle rapporter som vil åpne dører til store muligheter for din bedrift.

Etter kurset vil du kunne utnytte kunstig intelligens og dataanalyse, være i stand til å lage skarpe forretningsmodeller, ta bedre beslutninger og være med i den teknologiske utviklingen som allerede er i full gang på en måte vi aldri har sett tidligere. Som medlem hos oss vil du oppleve at det kommer stadig nye spennende praktiske kursoppdateringer som du kan transformere over til din bedrift. Vi er sikker på at du blir fornøyd og ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

NOK 7.500
Totalt beløp NOK 7.500

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.